Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

George Soros παρέχει προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες σε παράνομους αλλοδαπούς μουσουλμάνους εισβολείς....



ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι ο George Soros παρέχει προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες σε παράνομους αλλοδαπούς μουσουλμάνους εισβολείς από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή για να χρηματοδοτήσει τα ταξίδια τους στην Ευρώπη;

 Όλες αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι τα τροχόσπιτα από την Κεντρική Αμερική στις Ηνωμένες Πολιτείες χρηματοδοτούνται επίσης από τον George Soros.

 

Η φωνή της Ευρώπης (h / t Maurice) Πώς οι μουσουλμάνοι παράνομοι αλλοδαποί αντιμετωπίζουν οικονομικά κατά τη διάρκεια των μεγάλων ταξιδιών τους προς και μέσω της Ευρώπης έχουν αποκαλυφθεί από τη σλοβενική περιοχή Nova 24.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και η ΕΕ, σε συνεργασία με τη MasterCard και το Soros, παραδίδουν γενναιόδωρα προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες στους παράνομους εισβολείς.


 Οι κάρτες είναι εξοπλισμένες με λογότυπα της ΕΕ και της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες Δεν απαιτούνται έγγραφα ταυτότητας για την απόκτηση ή χρήση των καρτών - αντί για το όνομα του κατόχου της κάρτας, εκτυπώνεται στην κάρτα "UNHCR" και ένας αριθμός.
Σύμφωνα με τον Nova24, οι πληροφορίες προέρχονται από μια πηγή στην κροατική αστυνομία, η οποία δηλώνει ότι οι μετανάστες είναι άρτια εξοπλισμένοι με μπότες υψηλής ποιότητας, ρούχα πεζοπορίας, smartphones και ακόμη και όπλα.


 Το λογότυπο για τον άνδρα στο λευκό πουκάμισο λέει «Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα», μια άλλη επιχείρηση που χρηματοδοτείται από τον Γιώργο Σόρο
Κατά τη διάρκεια της ενδιάμεσης στάσης στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, αποσύρουν μετρητά από τα ΑΤΜ για αποθεματοποίηση. Η MasterCard ανακοίνωσε το 2016 ότι έχουν εκδώσει προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες για να «προσφέρουν κινητικότητα, ευελιξία και αξιοπρέπεια στους πρόσφυγες».
Σε ένα δελτίο τύπου το περασμένο έτος, η MasterCard ανακοίνωσε επίσης μια συνεργασία με τον George Soros με σκοπό να «καταλύσει και να επιταχύνει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη για τις ευάλωτες ομάδες του κόσμου, ιδίως των προσφύγων και των μεταναστών».


Το δελτίο τύπου ανέφερε περαιτέρω ότι ο George Soros είχε διαθέσει μέχρι 500 εκατομμύρια δολάρια για ιδιωτικές επενδύσεις που θα αυξήσουν την ικανότητα αντιμετώπισης των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων των προσφύγων και των κοινοτήτων υποδοχής τους σε όλο τον κόσμο.
Το Ίδρυμα «Ανοικτής Κοινωνίας» του George Soros είναι ο βασικός χρηματοδότης της μουσουλμανικής εισβολής των μεταναστών στην Ευρώπη.


Περισσότερα στο : https://redwhiteandblueweb.wordpress.com/2018/11/05/did-you-know-that-george-soros-is-providing-pre-paid-debit-cards-to-illegal-alien-muslim-invaders-from-africa-and-the-middle-east-to-fund-their-trips-into-europe/?fbclid=IwAR3ik_K5_1TetFUsfpJEYO34uPpx9_i1TzbzRrtbSa_ioar40gQduvFyeZY 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: