Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Η λαθροεισβολή, δεν είναι αποτέλεσμα των πολέμων, αλλά καλοστημένο σχέδιο καταστροφής ....


  Από τη Μερσίνα στην Πόλη Χρυσοχούς 31 άτυποι μετανάστες

Γράφει ο Γοργίας Επικούρειος
Τι δεν καταλαβαίνετε πλέον;; - Ότι ο ΟΗΕ, ορίζοντας την μετανάστευση ως δικαίωμα, στην πραγματικότητα νομιμοποιεί, την άνευ όρων αποδοχή μεταναστών, σε χώρες που μπορεί να μη θέλουν να γίνουν αποδεκτοί από τους γηγενείς. Γιαυτό η ανέκαθεν αντεθνική αριστερά, έγινε το μαντρόσκυλό τους.
Ότι η λαθροεισβολή, δεν είναι αποτέλεσμα των πολέμων, αλλά καλοστημένο σχέδιο καταστροφής της δυτικής κουλτούρας κι όσα είδαμε τα περασμένα χρόνια, ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου της μαζικής εισροής, που θα ξεκινήσει και νομιμοποιημένα πλέον !!
Από το παράνομος, το έκαναν παράτυπος και σε λίγο νόμιμος χωρίς διαβατήρια και βίζα, με την βούλα του ΟΗΕ !!
Ο ΟΗΕ, στην ουσία προωθεί τη βίαιη ενσωμάτωση, νομιμοποιώντας περαιτέρω την βίαιη αποδοχή και δημιουργία σχέσεων που δεν θα δημιουργούνταν αλλιώς υπό καθεστώς ελευθερίας, καθώς και περαιτέρω περιορισμό του δικαιώματος του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι.
Πάμε...Φουλαριστοί στην παγκόσμια δικτατορία, με την ευγενή προώθηση της, εκ μέρους των αναρχοκομμουνιστών.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Διαβάστε κι αυτό του φίλου
Tilemachos Chormovitis
Μετά τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Αυστρία, το Ισραήλ, τη Βουλγαρία, την Εσθονία, την Κροατία, την Ουγγαρία, την Πολωνία και την Τσεχία, σήμερα και η κυβέρνηση της Ελβετίας ανακοίνωσε πως δεν θα υπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση, που ορίζει τη μετανάστευση ως "ανθρώπινο δικαίωμα" και ανοίγει το δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες μεταναστευτικές ροές στο εγγύς μέλλον.

Για μια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό μήπως τόσες χώρες έχουν κάποιο δίκιο, μήπως η μαζική μετανάστευση δεν είναι η ευλογία που μας παρουσιάζει ο ΟΗΕ, μήπως ο κρατικά επιδοτούμενος, τεχνητός πολυπολιτισμός δημιουργεί κάποια προβλήματα, αλλά μετά διάβασα "Kαθημερινή" και "Lifo" και κατάλαβα πως όλες αυτές οι χώρες είναι φασιστικές και ρατσιστικές , άσε που δεν πρέπει να πέρασαν και Διαφωτισμό. Μάλιστα σε τέτοιες μαύρες στιγμές για την ανθρωπότητα, που ο νεοναζισμός προελαύνει, εδώ στην Ελλάδα θα πρέπει να αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι που έχουμε δυο ηγέτες, σαν τον Αλέξη και τον Κούλη, οι οποίοι όχι μόνο θα υπογράψουν με χέρια και με πόδια το Σύμφωνο, όχι μόνο κρατάνε αναμμένη την δάδα του Διαφωτισμού αλλά δεν θα ησυχάσουν μέχρι και ο τελευταίος μετανάστης στον πλανήτη Γη βρει ασφαλές καταφύγιο στην χώρα μας. Μπράβο, μόνο μπράβο!
Γοργίας Επικούρειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: