Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Προχωράτε, της Ελλάδος παιδιά! Κι εμείς ακολουθούμε!


  Γιατί οι έφηβοι αμφισβητούν τα πάντα-Οι πηγές της εφηβικής επανάστασης -  Mothersblog.gr

Γράφει η Ντορέτα Πέππα
Αυτό είναι το πιο σπουδαίο που θα μπορούσε να μας συμβεί!
Το σπάσιμο του (δήθεν προοδευτικού) κατεστημένου στα σχολεία!
Και δεν είναι σπουδαίο μόνο επειδή η πηγαία αυτή και δυναμική κραυγή των μαθητών είναι εντελώς αντίθετη "ιδεολογικά" με τους μόνιμους υποκινητές (αριστερόστροφους διαφόρων ειδών και τύπων) των κινητοποιήσεων στα σχολεία, αλλά γιατί δείχνει και κάτι άλλο, πολύ πιο μεγάλο, πολύ πιο ουσιώδες: ότι τα νέα παιδιά μας αρχίζουν να σπάνε τα υπνωτιστικά δεσμά τους, ανοίγουν τα μάτια τους στη φυλετική μνήμη και αρνούνται πλέον τη χειραγώγηση! 
Μπορεί να λέγεται ότι όλοι οι έφηβοι κάνουν την "επανάστασή" τους, ούτως ή άλλως. 
Αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι κάτι άλλο, κάτι που παγώνει το σύστημα και τον εξουσιαστικό διεθνισμό. Γιατί οι έφηβοι, άξαφνα, δε ζητούν περισσότερη... ελευθερία για να πάνε βόλτα στο μπαράκι ή στα... Εξάρχεια ή να πάρουν ,μηχανή ή όλα αυτά τα γνωστά που έχουν πλασαριστεί ως μότο και προδικάζουν τη σύγκρουση γονέων και παιδιών, αλλά οι έφηβοι οι σημερινοί ζητούν την πραγματική ελευθερία: για την πατρίδα και για τη γενιά τους! 
Κι όποιος ξεσηκώνεται σ' αυτή την ηλικία, ελεύθερος συνειδησιακά πλέον από αγκυλώσεις ιδεοκομματικές ή παραταξιακές, παραμένει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! Προχωράτε, της Ελλάδος παιδιά! 
Κι εμείς ακολουθούμε!

Ντορέτα Πέππα
 =========================================================================


Μάια Τσεπουλίδου Είθε αυτή η κινητοποίηση των μαθητών να σαρώσει όλη την χώρα πέρα ως πέρα και να αποτελέσει τον γενικό ξεσηκωμό! Καιρός είναι να αντιδράσουμε επιτέλους δυναμικά και χωρίς συμβιβασμούς με το πολιτικό κατεστημένο που καταστρέφει την χώρα και το έθνος. Οι πραγματικοί εχθροί μας είναι αυτοί που αποκαλούν εμάς και τα παιδιά μας "φασιστακια"....Να πάρουν δρόμο να ξεβρωμήσει επιτέλους ο τόπος μας!

=========================================================================



Ατρέας Δούμουρας Προσπαθούν να σβήσουν τις μνήμες από τον Έλληνα αλλά ο Ελληνισμός, είναι βαθιά χαραγμένος στο γονίδιο της φυλής μας ως μοναδικός αστάθμητος παράγων που δεν μπορούν να διαχειριστούν.Το γεγονός αυτό βοήθησε τον Έλληνα σε πολλές και δύσκολες στιγμές της ιστορίας του, που η γνώση του είχε απαγορευτεί με την βία ή τεχνηέντως αλλά εκείνος ήξερε πως έπρεπε να πράξει. Καλημέρα Ντορέτα μου!!!

=========================================================================

 

George A Manikis Παρακολουθώντας την ERTWORLD εχθες βράδυ , απηυδησα με την ανθελληνική , αντιδημοκρατική , ποταπή , χυδαία προπαγάνδα των συστημικών κομμάτων !
Ο παρουσιαστής ηταν αξιολύπητος !
Ηταν ενα θλιβερό θέαμα ... τους πληρώνει ο εξουθενωμένος λαός για να τον
βρίζουν !!
Χρυση αυγη είδαν ΟΛΟΙ οι εκπρόσωποι πίσω απο την νεολαια !
Εινσι προφανές Ντορέτα μου , ο τρόμος της αποτυχίας τους να χειραγωγούν επ’απειρον το λαό , ειδικά τη νεολαία , ειδικά μετα απο τόση προπαγάνδα και αφελληνιση των σχολείων ..τους εχει κάνει επικίνδυνους !
Η νέα γενιά μας δείχνει τον δρόμο ! Ας την ακολουθήσουμε !
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: