Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΈΝΑΣ ''ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..'' ΓΙΑΤΡΟΣ -ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ

Χειρουργικά μυστικά Ι: Laser προστατεκτομή: μαθήματα από τα πρώτα 50  περιστατικά | Μ. Κυριάκος

Γενικά

Ο κ. Μωυσίδης κυριάκος είναι ειδικός χειρούργος ουρολόγος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ανδρολογία. Είναι μέλος της ελληνικής ουρολογικής εταιρίας, της ουρολογικής εταιρίας Β. Ελλάδος, της ελληνογερμανικής ουρολογικής εταιρείας καθώς και της ευρωπαικής εταιρείας για τη στυτική δυσλειτουργία. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και έκανε ειδικότητα χειρουργικής στη Β' Πανεπιστημιακή χειρουγική κλινική του ΑΠΘ και ουρολογία στην ουρολογική κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Μετεκπαιδεύτηκε στην πανεπιστημιακή ουρολογική κλινική του Westerde, πανεπιστημίου Gottingen Γερμανίας.
Ο κ. Μωυσίδης έχει δημοσιεύσει σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά στον ελλαδικό χώρο όπως και στο εξωτερικό. Έχει πλούσια ενεργό συμμετοχή σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και έχει συμμετάσχει σε πολλές κλινικές μελέτες εγκεκριμένες από τον Ε.Ο.Φ.
Είναι επιστημονικός συνεργάτης της ουρολογικής κλινικής του Α.Π.Θ και μέλος του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής υγείας του Α.Π.Θ. Επίσης ο κύριος Μωυσίδης ιδιωτεύει και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Οδό Μακρυγιάννη 16 στην ’νω Ηλιούπολη, τηλ. 2310588166.
Στυτική Δυσλειτουργία
Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα πρόβλημα που όλο και πιο συχνά συναντάμε στην καθημερινή ζωή, το πιο άσχημο είναι ότι προβλήματα στύσης και γενικότερα σεξουαλικών προβλημάτων απασχολούν όλο και περισσότερους νεότερους άντρες. Όταν μιλάμε για σεξουαλική δυσλειτουργία στους άνδρες εννούμε: αμιγώς τα προβλήματα της στύσης (της σκλήρυνσης δηλ. του πέους και την επίτευξη σκληρότητας ικανής για σεξουαλική πράξη) της ελάττωσης της ερωτικής επιθυμίας, όπως και τα προβλήματα εκσπερμάτισης (πρόωρη, παρατεταμένη ή και ακόμη πλήρη αδυναμία εκσπερμάτισης). Κάμψη του πέους (Νόσος Pegronie) κ.α.
Ποια είναι όμως τα αίτια που μπορούν να προκαλέσουν σεξουαλική δυσλειτουργία στον άνδρα; Τα προβλήματα αυτά μπορεί να είναι οργανικά ή ψυχογενή. Στα οργανικά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τις ορμονικές διαταραχές, τα αγγειακά προβλήματα, τον σακχαρώδη διαβήτη, την υπέρταση, υπερ-, την κατανάλωση φαρμάκων και γενικότερα το δυικό τρόπο ζωής. Επίσης νευρολογικά προβλήματα έχουν μερίδιο ευθύνης. Η αντιμετώπιση  της στυτικής δυσλειτουργίας σήμερα είναι αποτελεσματική. Μια σειρά θερεπευτικών μονοπατιών βρίσκονται στη διάθεση του ουρολόγου είτε τα μονοπάτια αυτά είναι επεμβατικά ή συτηρητικά.
Σε ένα εχέμυθο,  και φιλικό περιβάλλον σας δίνεται η δυνατότητα να εμπιστευτείτε το πρόβλημά που σας απασχολεί. Είτε το πρόβλημά σας είναι αμιγώς ουρολογικό είτε ανδρολογικό και έχει σχέση με τη σεξουαλική λειτουργία σας ή τη γονιμότητά σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ανδρολογικό-ουρολογικό ιατρείς του κ. Μωυσίδη Κυριάκου. Μια υπεύθυνη απάντηση και αυστηρά επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπεία θα δοθεί σε εσάς ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν κάποιο πρόβλημα.
Το ιατρείο βρίσκεται στη Μακρυγιάννη 16 Ανω Ηλιούπολη στη Θεσσαλονίκη και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2310588166 και 6974773409. Το ιατρείο του κ. Μωυσίδη λειτουργεί κάθε απόγευμα 17:30 με 21:00 και το e-mail του είναι kmoisid@otenet.gr.
Μια επιστημονική λύση στο πρόβλημά σας, σας περιμένει.

 Δείτε ενα πρόσφατο βίντεο απο μία διάλεξή του : https://www.livemedia.gr/video/143364

Νικόλαος Παζαίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: