Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΓΙΑΤΡΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ ΧΕΙΡΟΎΡΓΟΣ - Ο Ιβάν Σαββίδης εξοπλίζει με υπερσύγχρονα μηχανήματα την κλινική ΩΡΛ του ΑΧΕΠΑ - .....όπως του ζήτησε ο κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο διευθυντής και έτσι χτες ολοκληρώθηκε η… παράδοση των μηχανημάτων!


 Dr. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
 
Διπλώματα, Ακαδημαϊκοί τίτλοι
Πτυχίο Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό
"ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ", 1991.
Τίτλος ειδικότητος στην Ωτορινολαρυγγολογία στην Fulda, Γερμανία, 1996.
Τίτλος Διδάκτορος Ιατρικής. Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Johannes-Guttenberg Mainz, Γερμανία, με βαθμό Άριστα, 1996.
Υφηγητής του Πανεπιστημίου Erlangen-Nürnberg, Γερμανία, 2002.
Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Erlangen-Nürnberg, Δεκέμβριος 2008.
Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιούνιος 2009.

Απρίλιος 1991 έως Ιούνιο 1996: ειδίκευση στην Ωτορινολαρυγγολογία στην ΩΡΛ Κλινική, Κλινική Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου και Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου του Ακαδημαϊκού Προπαιδευτικού Νοσοκομείου Φούλντα (Fulda) του Πανεπιστημίου του Μάρμπουργκ (Marburg). Κατά το διάστημα αυτό είχα την δυνατότητα να αποκτήσω εμπειρία σε ολόκληρο σχεδόν το φάσμα των εξεταστικών και διαγνωστικών μεθόδων και στο κλινικό και χειρουργικό μέρος της ειδικότητος (65 κλίνες, 8000 εξετάσεις και 3500 επεμβάσεις το χρόνο, 4 χειρουργικούς θαλάμους σε ημερήσια βάση). Με την απασχόληση μου στα τακτικά αλλά και επείγοντα εξωτερικά ιατρεία καθώς και στους θαλάμους σαν υπεύθυνος ιατρός για την επίβλεψη και θεραπεία των ασθενών απέκτησα τις απαραίτητες κλινικές και διαγνωστικές γνώσεις. Με την παράλληλη σχεδόν καθημερινή χειρουργική εξάσκηση και συμμετοχή σε μεγάλες ογκοχειρουργικές επεμβάσεις και επεμβάσεις βάσεως του κρανίου μπόρεσα να αποκτήσω γνώσεις και σε σπάνια περιστατικά υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Draf και των επιμελητών της κλινικής. Κυρίως στην ενδορινική και εξωρινική χειρουργική των παραρρινίων κόλπων καθώς και στην πλαστική χειρουργική αποκατάσταση
 εξάσκηση και συμμετοχή σε μεγάλες ογκοχειρουργικές επεμβάσεις και επεμβάσεις βάσεως του κρανίου μπόρεσα να αποκτήσω γνώσεις και σε σπάνια περιστατικά υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Draf και των επιμελητών της κλινικής. Κυρίως στην ενδορινική και εξωρινική χειρουργική των παραρρινίων κόλπων καθώς και στην πλαστική χειρουργική αποκατάσταση α εκτελέσω μια μεγάλη σειρά χειρουργείων. Σημαντική στην εκπαίδευση μου ήταν και η ετήσια οργάνωση και διεξαγωγή συνεδρίων και Courses στα αντίστοιχα θέματα. Επίσης στο διάστημα αυτό είχα την δυνατότητα να ασχοληθώ και να αποκτήσω γνώσεις ακοολογίας, παιδοακοολογίας, φωνιατρικής, ηλεκτροφυσιολογικές εξετάσεις εγκεφαλικών νεύρων και υπερήχων Α και Β.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ:
Αδριανουπόλεως 24
Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: 2310 232160      KINHTO: 6944 346056           ΦΑΞ: 2310 460802        EMAIL: janconst@otenet.gr      ΩΡΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ:  Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη: 17.00-21.00
http://orl-konstantinidis.gr/ 

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΓΙΑΤΡΟΣ
ΓΝΩΜΗ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΖΑ'Ι'ΤΗΣ

=====================================================================


Ο Ιβάν Σαββίδης εξοπλίζει με υπερσύγχρονα μηχανήματα την κλινική ΩΡΛ του ΑΧΕΠΑ - .....όπως του ζήτησε ο κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο διευθυντής και έτσι χτες ολοκληρώθηκε η… παράδοση των μηχανημάτων!

Ο Ιβάν Σαββίδης πείσθηκε από τον διευθυντή της κλινικής ΩΡΛ του ΑΧΕΠΑ να ενισχύσει την κλινική με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας…
Ο κ. Σαββίδης έδωσε εντολή να έρθουν τα μηχανήματα αξίας 250.000 ευρώ, όπως του ζήτησε ο κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο διευθυντής και έτσι χτες ολοκληρώθηκε η… παράδοση των μηχανημάτων!
Ο κ. Κωνσταντινίδης απουσιάζει στο εξωτερικό, σε ένα σεμινάριο, επιστρέφει την Κυριακή και όπως όλα δείχνουν από Δευτέρα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση ευχαριστηρίου του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ προς τον κ. Σαββίδη για την δωρεά που έκανε, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, ο ίδιος ο κ. Ιβάν Σαββίδης είπε στον διευθυντή ότι θα βοηθήσει στη δεύτερη φάση ανακαίνισης της κλινικής, ώστε να γίνει η κορυφαία κλινική ΩΡΛ στην Ευρώπη!
Όπως γίνεται αντιληπτό, πολλοί συνάνθρωποί μας θα βοηθηθούν σημαντικά, ώστε να ξεπεράσουν τα όποια ωτορινολαρυγγολογικά προβλήματα αντιμετωπίζουν, αφού πλέον στο ΑΧΕΠΑ υπάρχουν τα τελειότερα μηχανήματα της Ευρώπης!

https://www.thessmou.gr/news/2321193/o-iban-sabbides-exoplizei-me-ypersynchrona-mechanemata-ten-klinike-orl-tou-achepa?fbclid=IwAR2Ywxz5LYPzE1CceM3ieaSUqoZYPsO8MumNKKUPhTgPowBuI0qml0z8NwI

Δεν υπάρχουν σχόλια: