Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ και ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ

Αναπάντητες Επιστολές | Αρχύτας

 Απ` το βιβλίο ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ του Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη (επικοινωνία llbillis@hotmail.gr kai 6977225644).

Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ και ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ (Απόσπασμα).

Προς: α) Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
β) Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού.

”Κρατούντες και ιθύνοντες”:
Ως τέτοιοι νοούνται πρωθυπουργοί, υπουργοί, πολιτικοί και εν γένει πολιτευτάκηδες, καθώς και καθηγητές και καλλιτέχνες, εξ αυτών που συγκαταλέγονται στους ”δημοφιλείς” ένεκα της προβολής τους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και που θεωρούνται οι επί παντός επιστητού καθοδηγητές γνώμης των νεοελλήνων μικροαστών διότι χειραγωγούν το μαζικό υποσυνείδητο των τελευταίων μαθαίνοντάς τους τι είναι καλό! και τι είναι κακό!
Από τους κρατούντες εξαιρούνται οι αρχιεπίσκοποι, οι μητροπολίτες και οι λοιποί ιθύνοντες θεοκράτες ρασοφόροι και μη, που εκπροσωπούν την ξενόφερτη θρησκεία της ερήμου την οποία επέβαλλαν στους Έλληνες εδώ και 1.600 χρόνια, στην αρχή δια της βίας και εν συνεχεία με ενέσιμες διδαχές καημενολογίας, οίκτου, προσκυνηταριού και ενοχοποίησης κάθε φυσιολογικής ανθρώπινης λειτουργίας. Αυτοί λοιπόν δεν συγκαταλέγονται στους κρατούντες διότι απλούστατα αυτοί κρατούν! καλά τους κρατούντες.
Είναι δηλαδή το ”Διοικητικό Συμβούλιο” στο οργανόγραμμα της ”εταιρείας” που έχει αναλάβει εδώ και πάρα πολλά χρόνια τον πολιτισμικό αφελληνισμό των εναπομεινάντων Ελλήνων διότι τους (ως προς το σκέπτεσθαι) νεοέλληνες μικροαστούς, τους έχει ήδη καταστήσει φυτά τα οποία που και που, σηκώνουν τους λεπτοφυής προσκυνημένους κλώνους τους και διαμαρτύρονται αρθρώνοντας συγκεχυμένες κραυγούλες.
Κύριοι και κυρίες κρατούντες και ιθύνοντες. Είστε επιεικώς δοσίλογοι. Αν έβλεπαν οι προ χριστιανικού ημερολογίου προγονοί σας, τις άκριτων ενεργειών ανόητες πολιτικές σας, θα σας καταδίκαζαν με συνοπτικές διαδικασίες σε θάνατο κι αν καταφεύγατε ικέτες στους ναούς, θα τους έχτιζαν για να πεθάνετε μέσα σ` αυτούς από ασιτία. Διότι, τι σχέση έχει η σκούπα ή η δήθεν σκούπα των συρφετών που μαζέψατε από το 1990 και μετά στη χώρα μας, με τον Ύπατο των Ελλήνων Θεών, τον Δία;
Τι γνωρίζετε εσείς για τον Δία, πέραν όσων βωμολοχιών σας έμαθαν γι` αυτόν, τις οποίες και αναπαράγετε, στα θεοκρατούμενα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας νεοελληνικής εκπαίδευσης που φοιτήσατε βλέποντας επί 12 χρόνια αναρτημένη πάνω από τους πίνακες των αιθουσών διδασκαλίας την προσηλυτιστική φωτογραφία του ραβίνου Τσεσούα; (εξελληνισμένα Ιησού).
Τι γνωρίζετε εσείς για τον Δία, που δεν υπάρχει πολιτική ή άλλη εκδήλωση στην οποία δεν σπεύδετε να κάμψετε τη μέση σας και να ασπαστείτε τον εκάστοτε αρχιεπίσκοπο ή μητροπολίτη εκπρόσωπο του παγκοσμιοποιητή Θεού Γιαχβέ στον οποίο πιστεύετε;
Tι γνωρίζετε εσείς για τον Δία και το Πάνθεο των Ελλήνων που εξακολουθούν να πρεσβεύουν τα πάτρια ειωθότα και νομιζόμενα τιμώντας την ελληνική Κοσμοθέαση την οποία εσείς, όχι μόνο αγνοείτε πλήρως, όχι μόνο προσπαθείτε να εμποδίσετε την ύπαρξή της, απαγορεύοντας στους Έλληνες της πατρώας λατρείας να μεταβαίνουν στους ναούς τους για να τελέσουν τις ιεροπραξίες τους, αλλά επιπλέον ενσταλάζετε την λαίλαπα του χριστιανισμού στις τρυφερές προσχολικές και σχολικές ηλικίες των παιδιών μέσω των μονολιθικών και πνευματοκτόνων θρησκευτικών διδαχών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Δεν γνωρίζετε τίποτα! για τον Δία και τις ιδιότητές του γι` αυτό και ονομάσατε την δήθεν σκούπα σας ”ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ” βλασφημώντας και προσβάλλοντας τον Ύπατο των Ελλήνων Θεών.
Τίποτα δεν γνωρίζετε από τους Θεούς των προγόνων σας γιατί έχετε παύσει να φρονείτε ελληνικά και έχετε φροντίσει και φροντίζετε να μην γνωρίζουν τίποτα και οι νεοέλληνες μαθητές σας, ακαδημαϊκοί πολίτες και ψηφοφόροι σας, οι οποίοι αποφοιτούν μαζικά από τα επαίσχυντα και κατάπτυστα ως προς την διδακτέα ύλη σχολειά σας, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν στους δρόμους ταξί με την επωνυμία ”Ο ΑΠΟΛΛΩΝ” και να αναρτώνται επιγραφές κρεοπωλείων με την επωνυμία ”Ο ΕΡΜΗΣ”, επαγγελματικών ψυγείων με την επωνυμία ”Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ”, οινομαγειρείων με την επωνυμία ”Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ” και άλλων τέτοιων σχετικών μωρολογιών.
Γιατί δεν ονομάσατε την σκούπα των λαθρομεταναστών σας ”Επιχείρηση Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ” μια και τους ελεείτε και μεριμνάτε γι` αυτούς, συγκεντρώνοντάς τους σε καταλύματα τα οποία θα ζήλευε ο κάτω του ορίου της φτώχειας πένητας, Έλληνας πολίτης;
Γιατί δεν την ονομάσατε ”ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ” ή ”ΓΑΒΡΙΗΛ” ή ”ΡΑΦΑΗΛ” που σε τελική ανάλυση και οι τρεις αυτοί αρχάγγελοι, απαντώνται και στο Ισλάμ (από το οποίο προέρχεται η κουλτούρα των λαθρομεταναστών σας) και στον Χριστιανο-Ιουδαϊσμό τον οποίο δια της Καινής και Παλαιάς Διαθήκης πρεσβεύετε εσείς! Με μια χριστιανοϊουδαϊκή ονομασία θα είχατε και λιγότερες αντιδράσεις από όσους δεν συμφωνούν με την πολιτική φροντίδα την οποία επιδεικνύετε στους λαθρομετανάστες.
Αλλά μήπως γνωρίζετε τίποτα για τους ήρωες και τους φιλοσόφους - επιστήμονες, των προ, αλλά και μετά χριστιανικού ημερολογίου προγόνων σας; Ούτε τα εν συντομία βιογραφικά τους δεν γνωρίζετε. Διότι αν τα γνωρίζετε, εξηγείστε μου τι σχέση έχουν οι συρμοί του τραμ (Γλυφάδα-Σύνταγμα-Πειραιάς και τανάπαλι) με τις ονομασίες που τους έχετε δώσει ”ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ”, ”ΠΛΑΤΩΝΑΣ” και ”ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ”.
Εξηγείστε μου τι σχέση έχει το Γενικό Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση καταστροφικών φαινομένων, με το όνομα ”ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ” το οποίο του έχετε δώσει. Γιατί δεν το ονομάσατε ”ΝΩΕ”;
Εξηγείστε μου τι σχέση έχει το Επιχειρησιακό Σχέδιο Αντιμετώπισης του Καύσωνα με το όνομα ”ΦΑΕΘΩΝ” το οποίο του έχετε δώσει. Γιατί δεν το ονομάσατε ”ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ”;
Εξηγείστε μου τι σχέση έχει το τραπεζικό σύστημα καταχώρισης οικονομικών δεδομένων με το όνομα ”ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ” που του έχετε δώσει. Γιατί δεν το ονομάσατε ”ΑΒΡΑΑΜ”;
Ε, λοιπόν ξέρετε τι σχέση έχουν οι περισσότεροι κρατικοδίαιτοι φορείς σας με τα ονόματα των Ελλήνων Θεών, ηρώων και φιλοσόφων που τους δίνετε; Όση σχέση έχει και ο σκύλος του μικροαστού μου γείτονα που ο ανόητος, τον έχει ονομάσει ”ΕΚΤΩΡ”.
Αλλά θα αναρωτηθεί ο αντικειμενικά σκεπτόμενος: Γιατί αποφεύγετε τις χριστιανοϊουδαϊκές ονομασίες στους κατασταλτικούς και ελεγκτικούς σας φορείς; Μήπως γιατί θα είχατε την αντίδραση της εκκλησία; Χμ… πολύ λογικό μου φαίνεται, ενώ αν χρησιμοποιείτε τα ονόματα που έχουν οι Θεοί των Ελλήνων Εθνικών (των ειδωλολατρών όπως τους λέτε), ποιος θα αντιδράσει; Aυτοί; Σιγά τους πολυάριθμους.
Κυρίες και κύριοι κρατούντες και ιθύνοντες, θα πρέπει να συνομολογήσετε ότι μόνο ως προς την καταγωγή και το γένος είστε Έλληνες. Μόνο βιολογικά-φυλετικά είστε ακόμα Έλληνες, άντε και στα έγκατα του υποσυνειδήτου σας.
Διότι πνευματικά, συνειδησιακά ως προς τις σκέψεις και τις πράξεις σας, είστε βυζαντινο-Ρωμιοί προσκυνημένοι ραγιάδες. Και λέγω ”…ακόμα Έλληνες” διότι σε μια δύο γενεές το πολύ, ήτοι 25 με 50 χρόνια, δεν θα είστε ούτε και ως προς την καταγωγή και το γένος Έλληνες. Κι αυτό θα συμβεί, διότι τη στιγμή που εσείς παίζετε ''φτου ξελευτερία'' με τους λαθρομετανάστες σε όλη την επικράτεια της χώρας, στις αναγγελίες γάμων των εφημερίδων, ανακοινώνονται συνεχώς γάμοι μεταξύ Ελληνίδων και κατά στατιστική προτίμηση Πακιστανών, Νιγηριανών και Αφγανών και μεταξύ Ελλήνων με στατιστική προτίμηση Αλβανίδων, Ρωσίδων και Ουκρανίδων.
Διατίθενται στοιχεία αντιπροσωπευτικής δειγματοληψίας των εφημερίδων για τις αναγγελίες γάμων της περιόδου Μαρτίου 2011 μέχρι Αυγούστου 2012, σύμφωνα με τα οποία στις κατά μέσο όρο δέκα αναγγελίες, οι προαναφερόμενοι γάμοι αποτελούν τους 1,8. Ήτοι στους 10 γάμους οι 2. Ενδιαφέρετε κανείς εκ των αρμοδίων κρατούντων και ιθυνόντων να του τα αποστείλω; Σίγουρα όχι. Τουναντίον σας ακούω να με φωνάζετε ρατσιστή!
Τι λέξη κι αυτή που την πιπιλάτε στο μυαλό των νεοελλήνων εδώ και 15-20 χρόνια τώρα, για να τους κάνετε να νοιώθουν ενοχικά ακόμα και στη σκέψη ότι ο πολιτισμός που κουβαλάνε τους δίνει το προβάδισμα της διάκρισης από τους πολιτισμούς που δεν είχαν ποτέ οι λαοί των λαθρομεταναστών σας.
Αλλά αυτός είναι και ο μεσοπρόθεσμος-μακροπρόθεσμος σκοπός σας. Εντέλλεστε όπως και με τα ”αντιρατσιστικά” σας συνθήματα, φέρετε σε πέρας την τελευταία πράξη του μεθοδευμένου σχεδίου για τον αφανισμό των Ελλήνων, όχι μόνο ως προς την φρόνηση της εθνικής τους ταυτότητας και της εθνικής τους συνείδησης,(αυτό το πετύχατε εκουσίως ή ακουσίως) αλλά και ως προς την καταγωγή τους με τις κατά συνέπεια των πολιτικών που ασκείτε, αναμενόμενες προσμείξεις τους, με άλλες φυλές.
Και λέγω ”εντέλλεστε” διότι εφαρμόζετε τις εντολές των Αμερικανο-Εβραίων και Χριστιανο-Ιουδαίων αφεντικών σας που αμφότεροι για διαφορετικούς λόγους, επιθυμούν την πολτοποίηση των νεοελλήνων, εν ονόματι της
παγκοσμοιοποίησης.
Οι πρώτοι για λόγους πολιτικής τιθασεύσεως με ότι αυτή εμπεριέχει και οι δεύτεροι, για πολλαπλασιασμό του χριστιανο-ποιμνίου τους, βαφτίζοντας αβέρτα κουβέρτα τους αλλόθρησκους αλλοδαπούς σε Χριστιανούς (λόγου χάρη κατά το δόγμα της συμφωνίας του πατριάρχη Γεννάδιου Σχολάριου με τον Μωάμεθ τον κατακτητή: ”Σου παραδίδω την πόλη, δεν μου πειράζεις το θρήσκευμα”. Μόνο που τότε ο Παλαιολόγος ήταν εκτός συμφωνίας ενώ οι σύγχρονοι Παλαιολόγοι, δηλαδή εσείς! είστε εντός).
Καταλάβατε τι εννοώ; Μπορεί και όχι. Ο αβδηριτισμός σας δεν σας επιτρέπει τέτοιου είδους κοινωνικοπολιτικούς και ιστορικούς συνδυασμούς. Αντιθέτως
Στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης του χριστιανοδιεθνισμού του οποίου είστε προσκυνημένοι ταγοί, η ξεδιαντροπιά σας για τον Μέγιστο των ανδρών που γέννησε ο κόσμος, έφτασε στο σημείο να τυπώσετε στα σχολικά σας βιβλία (διότι μέσω αυτών μεταγγίζετε ενέσιμα τη χολή σας στις τρυφερές ηλικίες και τα αθώα μυαλά των ελληνοπαίδων) την γνωστή μεσαιωνική γκραβούρα η οποία απεικονίζει τον Αλέξανδρο να προσκυνάει το ιουδαϊκό ιερατείο καθώς του παραδίδουν τα κλειδιά της Ιερουσαλήμ. Ενώ είναι ανέκαθεν πασίγνωστο ότι ο Αλέξανδρος δεν επισκέφθηκε ποτέ την Ιερουσαλήμ, διότι δεν πήγαινε ποτέ ο ίδιος, να παραλαμβάνει ελάσσονος σημασίας παραδοθείσες πόλεις. Όπως είναι επίσης γνωστό, ότι το δήθεν προσκύνημα του Αλέξανδρου στην Ιερουσαλήμ είναι ένα αποκύημα της φαντασίας του ψευδολόγου Ιουδαίου συγγραφέα Ιώσηπου και των διακαών πόθων του.
Αυτούς εξυπηρετείτε! Διαχρονικά. Τους Ιώσηπους και τους Φαλμεράυερς.


Μετά τιμής και πικρίας
Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης


Άσχετο: Πως μ` αρέσουν τα τουρκικά τουρκικά σήριαλ...
(Για ολόκληρο το κείμενο βλέπε: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/…/blog-post_6842.ht…)

Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: