Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Εδώ Πολυτεχνείο - "ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία"

Αποτέλεσμα εικόνας για ψωμί παιδεία ελευθερία

 
Γράφει ο Aristotelis Kakogeorgiou  
 
 Αυτό είναι το δώρο , που έκανε η Δαμανάκη και οι σύντροφοί της με "το εδώ Πολυτεχνείο". 
Που είναι το "ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία"; Στα 300.000,- χιλιάρικα ετήσια αποζημίωση της "σοσιαλ-ή_στρια Δαμανάκης, του Παπαντωνίου, του Τσοχατζόπουλου και όλων τω ν συντρόφων της; 
Ότι και να θέλουν να γεννήσουν για τους στρατιωτικούς, ποτέ δεν θα μπορέσουν να αποδείξουν, ότι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν για πάρτι τους. 
Όλοι πέθαναν φτωχοί με έργο και όχι σαν αυτούς που ανέφερα, που ποτέ τους δεν εργάστηκαν και δεν προσέφεραν τίποτε στο κράτος. 
Η επταετία έκανε έργα και επί εφτά χρόνια υπήρχε σούπερ ελευθερία. 
Ελευθερία δεν είναι να βγαίνω στους δρόμους και να κατακαίω τις περιουσίες των συνανθρώπων μου ή να ξεστομίζω ότι θέλω και να μην απαντάει ποτέ κανείς από τους λεβέντες της "απελευθέρωσης" από τους στρατιωτικούς για να μας σκλαβώσουν αυτοί και να μην τολμάμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα στους δρόμους και στα δάση. 
Όλοι αυτοί οι τεμπέληδες και τα παράσιτα της κοινωνίας, αποκαλούν τους εθνικούς φασίστες. 
Ας μας εξηγήσουν επί τέλους, τι σημαίνει φασίστας για να ξέρουμε,καθότι υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα με την έννοια αυτοί. Δηλαδή είναι δημοκράτες όλοι αυτοί, που βρίζουν, που προκαλούν, που αρπάζουν τον ιδρώτα του λαού, που δεν διέπονται από εθνικό φρόνημα, που δεν αγάπησαν ποτέ την Ελλάδα και είναι φασίστες όλοι οι νοικοκύρηδες που εργάζονται, που προσφέρουν, που αγαπούν το έθνος, που πληρώνουν φόρους, που απασχολούν εργάτες, που δεν βγαίνουν στα πεζοδρόμια και δεν καταστρέφουν τις περιουσίες των συνανθρώπων τους. 
Λυπάμαι πολύ για την νοημοσύνη όλων αυτών που πολύ απλά αυτοχαρακτηρίζονται δημοκράτες και χαρακτηρίζουν τους συνανθρώπους τους φασίστες επειδή έχουν διαφορετική γνώμη. Τότε που είναι η ελευθερία, το ψωμί και η δημοκρατία; 
Ας μας τα δείξουν και ας αποδείξουν με έργα την αγάπη τους για την ελευθερία και για το έθνος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: