Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΑ.

Βλέπω με τα μάτια σου και ακούω με τα αυτιά σου - Εναλλακτική Δράση

Διαβάζοντας μια ανάρτηση του φίλου Bill Blues ένιωσα να με διαπερνά ένας θυμός και μια οργή για τους Βυζαντινούς αλλά κυρίως για το σημερινό καταστημένο που εξακολουθεί να παραπληροφορεί και να προάγει τον μεσαιωνικό σκοταδισμό. Μου ερχόταν να κλάψω να κλάψω γιατί δεν μπορούσα να αντιδράσω στην νοοτροπία της καθεστηκυίας τάξης που στερείτε στοιχειώδους ορθολογισμού, να καταπατά το μεγαλοφυές Ελληνικό θαύμα που μας έδωσε την παγκόσμια αναγνώριση, και από την άλλη να προβάλει με τόσο θράσος τους νεκροθάφτες αυτού του Ελληνικού και ανεπανάληπτου πολιτισμού.
Γράφει ο φίλος Bill Blues: «Πήγα σήμερα σε ένα από τα πιο ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΕΤΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !!! ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ !!! ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ !!!!
Τι να δω γαμωτο στις ταμπέλες που στήθηκαν για τον προσδιορισμό αυτού του ΔΥΝΑΤΟΥ ΧΩΡΟΥ??? ΜΟΝΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩ Ο Παύλος (ΣΑΟΥΛ) ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ !!!
ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ <<ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ>> !!!
Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ???
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟΝ 10 ΣΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 40 ΣΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΟΥΛ ΤΟΤΕ !!!
ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ??? ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ <<ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ>> .... ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΠΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ???
ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ…»
Όταν τα βήματα σας, σας οδηγήσουν στον Άρειο Πάγο, τότε και χωρίς να το θέλετε θα περάσει από το νου σας ότι σε αυτές τις πέτρες περπάτησαν φιλοσόφησαν και αγόρευσαν αυτοί οι ανεπανάληπτοι Έλληνες στοχαστές που όπως λέει ο Νίτσε ο καθένας τους είχε μια ασύλληπτη ιδιαιτερότητα.
 Όμως αντί να προβληθούν αυτοί όπως θα έπρεπε, βλέπεις να προβάλετε ο Παύλος.
Τότε σε εμένα τουλάχιστον μου έρχεται μια αβάστακτη παρόρμηση να κλάψω απαρηγόρητα.
Και μετά να αναρωτηθώ τι δουλειά έχει αυτός ο Εβραίος ο πρωτεργάτης του μεσαιωνικού σκοταδισμού, στον Άρειο Πάγο. Εκεί που ο Περικλής έδωσε σάρκα και οστά στη Δημοκρατία.
Καλά τότε δεν ήταν δυνατό να προβλέψουν το τι θα επακολουθούσε.
Σήμερα όμως που γνωρίζουμε τα ολέθρια αποτελέσματα που δημιούργησε με τις αερολογίες του, να εξακολουθούμε να τον προβάλουμε. Φαίνετε ότι ο Ορθολογισμός έχει εκλείψει από την καθεστηκυία τάξη.  Και συγκεκριμένα από το υπουργείο Πολιτισμού.
Δυστυχώς έχουμε ένα υπουργείο πολιτισμού που πολλά από τα στελέχη του, σέρνονται πίσω από τα ράσα των παπάδων, και αγνοούν ότι το παπαδαριό υπήρξε ο νεκροθάφτης του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού τον οποίον καλούνται από την θέση τους να υπερασπιστούν και να προβάλουν.
 Όμως πολλοί από αυτούς είτε οικιοθελώς είτε τους το επιβάλει η καθεστηκυία τάξη έχουν καταστεί όργανα του παπαδαριού.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δύο κυρίες Παναγιωταρέα και Μενδώνη, υψηλόβαθμα στελέχη του, που έτρεξαν να εισπράξουν τίτλους και ευχές από το πατριάρχη Αλεξανδρείας.
ΠΟΥ; Eκεί στην Αλεξάνδρεια που ο (άγιος) Κύριλλος με το σκυλολόι του τις ορδές των καλογέρων κατακρεούργησαν την ΥΠΑΤΙΑ, το άνθος της Ελληνικής φιλοσοφίας.
Εκεί που έθαψαν για 15 αιώνες την τεχνολογική επανάσταση που οι Έλληνες, Ήρων, Ερατοσθένης, Ευκλείδης, κ.α. σοφοί πρόγονοι μας την πήραν χέρι χέρι, και πάνω που άρχισε να κάνει τα πρώτα δειλά βήματα της, την στραγγάλισε ο χριστιανισμός με τα γνωστά «πίστευε και μη ερεύνα» και «απαρνήσου τα υλικά αγαθά και σώσε την ψυχή σου».
Εκεί που το 391 ισοπεδώθηκε, ο ναός Σεράπειον, επίσης πυρπολήθει και η δεύτερη κατά σειρά μεγάλη βιβλιοθήκη που διέθετε η πόλις, από φανατικούς χριστιανούς και τις ορδές των μοναχών, με ηθικούς αυτουργούς τον Αυτοκράτορα (Μέγα και άγιο) Θεοδόσιο τον πατριάρχη Ιωάννη Χρυσόστομο, και τον πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόφιλο.
Έτσι πέθανε ο μεγαλύτερος παγκόσμιος πολιτισμός του κόσμου, αυτός που είδε πρώτος το φως του ήλιου στη γη. Αυτός που εκπολίτισε όλους τους λαούς. Έτσι πέθανε ο μέγας φωτοδότης ελληνικός πολιτισμός, με μια τραγική φωνή, πνιγμένη στο αίμα της ανθρώπινης αχαριστίας και μιαρής αδικίας. Έτσι απάνθρωπα έσβησε ο μέγας φωτοδότης ελληνικός λόγος.
Όλα τα δεινά των Ελλήνων οφείλονται στους πατέρες της εκκλησίας που θέλοντας να επιβάλουν τον χριστιανισμό δια πυρός και σιδήρου, αφάνισαν τον Ελληνικό πληθυσμό, και μαζί και τον πολιτισμό τους
Αφήστε σε μας το προνόμιο να υπερασπιστούμε την εθνική μας κληρονομιά. Γιατί εμείς αγαπάμε τους προγόνους μας, τους θαυμάζουμε και δεν θα επιτρέψουμε τους Βυζαντινολάτρες χριστιανούς να τους υβρίζουν, να τους αναθεματίζουν, και να αναγνωρίζουν ως προγόνους. τους Εβραίους, Αβραάμ, Ισαάκ, και Ιακώβ.

Ιωαννης Θεοδωροπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: