Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Γιατί δεν μας ξαφνιάζει η ανθελληνική νοοτροπία όλων των κατοίκων της σημερινής Γκρεκίας.


Ο δεύτερος ναός των Ελλήνων, αφιερωμένος στο θεό Αλέξανδρο και στο θεό Διόνυσο μια που αναγνωρίστηκε η Ελληνική Διονυσιακή και Αλεξανδρινή Θρησκεία

Γιατί ξαφνιαζόμαστε μόλις κάποιος ξένος ισχυρισθεί ότι είναι Έλληνας ή ότι οι Έλληνες είναι δική του φυλή; Γιατί δεν μας ξαφνιάζει η ανθελληνική νοοτροπία όλων των κατοίκων της σημερινής Γκρεκίας. Κανένας απ όλους σας δεν αναφέρει τον Αλέξανδρο ως θεό. Όλοι τον αποκαλούμε στρατηλάτη, Αλέξανδρο και ότι άλλο θέλεις αλλά κότσια για να αγκαλιάσουμε αυτό που στην πραγματικότητα είναι, δεν φαίνεται να έχει κανένας. Εδώ και χρόνια αναβίωσε νομικά η ήδη υφιστάμενη θεοποίησή του εδώ και 2.332 χρόνια από το αρμόδιο δικαστήριο της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει περικαλής ναός προς τιμή του. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και δεν έδωσε το χέρι του, ούτε από τους κατοίκους του Ελλαδικού χώρου, ούτε από τους Ελληνιστές, και σίγουρα από κανένα πουλημένο και ανθελληνικό κανάλι ή εδημερίδα. Το Μακελιό μπορεί να το παίζει εθνικός αλλά δεν μπορεί να το βαφτίζει ελληνικό, όπως και ο Μυλωνάκης. 
Οι Ρώσοι ήρθαν δύο φορές στους ναούς, το ίδιο και οι Σουηδοί, και οι Γερμανοί , και οι Γάλλοι, και οι Άγγλοι, και οι Αυστραλοί, και οι Αμερικανοί, και ότι πήραν από τους ναούς και ότι άκουσαν από τις ξεναγήσεις των ναών τα έδειξαν σε όλο τον κόσμο.. Όλοι αυτοί ως κράτη τίμησαν την Μάχη του Μαραθ΄ώνα για τα 2500 χρόνια, ενώ εδώ έγινε ολόκληρη δίκη εναντίον της Ομάδας "Ε" με κατήγορο την Αστυνομία Δοξάτου. Για ποιό λόγο να μην ξεσηκωθούν όλοι να θέλουν να είναι απόγονοι των Ελλήνων όταν εδώ εμείς καταντήσαμε μπάσταρδοι και ασεβείς; Ξεφύγαμε από την ουσία αγαπητή φίλοι και μας έχουν πάρει όλοι οι ξένοι παραμάζεμα επειδή βλέπουν ποιοί είμαστε.
Χρόνια πολλά σε όλους
Αριστοτέλης από την Ομάδα "Ε" Έψιλον


Aristotelis Kakogeorgiou





Δεν υπάρχουν σχόλια: