Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Να αντισταθούμε και να επιβιώσουμε ως έθνος.

Αποτέλεσμα εικόνας για η κυβέρνηση κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποδομεί την χώρα,

Τελικά αποδεικνύεται ότι αυτή η κυβέρνησις κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποδομήση την χώρα, τεμμαχίζουσά την ανά γεωγραφική περιοχή. Μετά την επαίσχυντο συμφωνία των Πρεσπών, μετά τις δηλώσεις Κοτζιά ότι θα "κλείση" και το Τσάμικο, μ' αυτήν την πράξιν ουσιαστικά δωρίζει την Θράκη στην Τουρκία, καθώς ανενόχλητα (και νόμιμα) η Άγκυρα θα έχη την δυνατότητα, με μοχλό πιέσεως το θρησκευτικό, με τους δικούς της πράκτορες, να τουρκοποιή τους Έλληνες Πομάκους.
Κι εμείς εδώ, ασυναίσθητα "παίζουμε" το δικό τους παιγνίδι, καθώς σε όλες τις προσπάθειες δημιουργίας ενός ενιαίου πατριωτικού πολιτικού φορέως, προτάσσουμε ως σύνθημα-σύμβολον εκτός της πατρίδος και την ορθοδοξία, χαρίζοντες στους επιβουλείς μας, τους μουσουλμάνους Πομάκους, τους καθολικούς των Κυκλάδων, τους ευαγγελιστές, τους αρχαιοθρήσκους και άλλους πολλούς. 
Πότε επιτέλους θα αντιληφθούμε την έννοια της λέξεως "ορθοδοξία" που κυριολεκτικώς ερμηνεύεται ως αυτό που "φαίνεται, πιστεύεται " ως ορθό? Και πότε θα αντιληφθούμε ότι όσοι Έλληνες είναι "αλλόδοξοι" δεν αλλαξοπίστησαν με την θέλησίν τους? 
Ως νωπό παράδειγμα οι "Τουρκοκύπριοι" που έχει επιστημονικά αποδειχθή ότι έχουν 100% ελληνικό αίμα (DNA) κι όμως κατέληξαν εχθροί μας. Γιατί λοιπόν, θεωρούμε όλους αυτούςκαι τους αντιμετωπίζουμε ως "ξένο σώμα", μέσα στην ιδία τους, την ιδία μας την πατρίδα? 
Ας λογικευθούμε λοιπόν, για να αντισταθούμε και να επιβιώσουμε ως έθνος.


Υ.Γ. 
Θα ήθελα να επισημάνω κάποια στοιχεία σε κάποιους φίλους, που πιθανώς παρεξήγησαν κάποια από τα γραφόμενά μου. Επειδή εδώ και σχεδόν 9 χρόνια, από την αρχή της κρίσεως και των μνημονίων, αγωνίζομαι με αρκετούς φίλους ώστε κάποια στιγμή να δημιουργηθή ένας νέος πατριωτικός φορέας, που να διαφέρη σε ήθος από τα υπάρχοντα κόμματα, έχω συναναστραφή με αρκετούς αξιολόγους ανθρώπους. Σ' αυτές μου τις επαφές, μεταξύ άλλων έχω συναντήσει και κάποιους που προτάσσουν την ορθοδοξία πριν ακόμη κι από την ιεράν έννοια της πατρίδος. Φυσικά και δεν αμφισβητώ ότι στην χώρα μας η κυριαρχούσα θρησκεία είναι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός. Ειδικά όμως γι αυτούς που παριστάνοντες τους νέους τιμητές, αποκλείουν κάθε "αλλόδοξον" έλληνα, βασίσθηκα κι έκανα τον σχολιασμό αυτόν. Διότι φίλοι μου, η πατρίδα μας, αυτήν την χρονική στιγμή δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται των υπηρεσιών όλων μας..
George Papafilippou
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: