Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ? (Πάντως όχι γιά τους Έλληνες πατριώτες και νομοταγείς πολίτες)

  Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ? 
εικόνα από : http://www.huffingtonpost.gr/spyros-litsas-/-_9291_b_13949996.html#
Δείτε το βίντεο
βίντεο  Ελλάς Ελλήνων.
Γνωρίζαμε ότι το Ελλαδικό κράτος υπάρχει γιά να ζούνε σαν βασιλιάδες οι αληταράδες πολιτικοί, γιά να πλουτίζει το κάθε είδους λαμόγιο που σχετίζεται με αυτούς, γιά να παίρνουν μισθό οι δημόσιοι υπάλληλοι, να πλουτίζουν οι Εβραιοσιωνιστές τοκογλύφοι και όλους αυτούς να τους συντηρούν οι παραγωγικοί εργαζόμενοι σε ιδιωτικές εταιρείες, οι μικροεπιχειρηματίες και γενικώς οι βιοπαλαιστές.
Αυτά τα γνωρίζαμε επισήμως !!!
Αυτό που δεν γνωρίζαμε επισήμως είναι ότι ο Έλληνας εργαζόμενος πρέπει να συντηρή και τον κάθε αρουραίο και κάθε κακοποιό που απεφάσισε έτσι αυθαίρετα ,να έλθη και να ζήση στην Ελλάδα.
Στο βίντεο αυτό, αυτός ο λαθροπίθηκος που μιλά, δηλώνει ότι είναι Αλγερινός, ήλθε στην Ελλάδα πριν 3 χρόνια, τα 2 χρόνια τα πέρασε στην φυλακή διά αδικήματα και τώρα βρίσκεται έξω ελεύθερος, επαγγελόμενος τι?
Αγοραπωλησίες κλεμμένων κινητών τηλεφώνων και χρυσού (δηλ.κοσμημάτων που κλέβουν από το χέρι ή τον λαιμό κάποιας κυρίας) !!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ????
Όπως διαπιστώνετε, δεν φοβάται να το πη, διότι γνωρίζει πολύ καλύτερα από εμάς τους ανόητους Έλληνες, ότι το Ελλαδικό και ουχί Ελληνικό κράτος, δεν ενδιαφέρεται γιά τον Έλληνα πολίτη, οπότε δεν κινδυνεύει ούτε να ξαναφυλακισθή , ούτε να απελαθεί, όπως θα έπρεπε να έχη συμβεί, αφού κατεδικάσθη και εφυλακίσθη.
Όπως καταλαβαίνετε ο Έλληνας είναι έρμαιο στις ορέξεις όχι μόνο του πλουσίου κακομαθημένου αλητάμπουρα, γόνου πλουσίου κακού πατέρα με την PORSCHE, που έτρεχε με 250 km/h και σκότωσε μέσα στο πάρκιγκ την γυναίκα και το μωρό του δύστυχου ανθρώπου, αλλά είναι έρμαιο και το βρωμο-αλγερινού αρουραίου, που απεφάσισε να έλθη στην Ελλάδα και να ζήση ληστεύοντας και πουλώντας τα κλοπιμαία.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!
Κώστας Λάτ τας




Δεν υπάρχουν σχόλια: