Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ....... ΠΟΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ? Η δομή και η λογική της γερμανικής γλώσσας είναι "αντιγραφή" της λατινικής και κατά συνέπεια της ελληνικής γλώσσας.


Αποτέλεσμα εικόνας για ο αετός του Μεγάλου Θεού των Ελλήνων ...του Δία.
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ .......
ΠΟΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ?
Η δομή και η λογική της γερμανικής γλώσσας είναι "αντιγραφή" της λατινικής και κατά συνέπεια της ελληνικής γλώσσας. Ο πλούτος της γερμανικής γλώσσας είναι το μεγάλο "δάνειό" της από την ελληνική γλώσσα. Ό,τι ανώτερο και ευγενέστερο περιγράφει η γερμανική γλώσσα, είναι ό,τι ανώτερο και ευγενέστερο έχει επινοήσει ο ελληνικός κόσμος ...Το "στρούντελ" είναι γερμανική λέξη. Αλφάβητο της Γερμανίας θεωρητικά είναι αυτό της Ρώμης, αλλά πρακτικά είναι ελληνικό, εφόσον πρόκειται για το αλφάβητο της αρχαίας Χαλκίδας. Das "Alphabet" είναι ελληνικό ακόμα και στον ορισμό του. Υπέρτατο εθνικό σύμβολο της Γερμανίας ...θεωρητικά είναι ο αετός της Ρώμης ...πρακτικά ο αετός του Μεγάλου Θεού των Ελλήνων ...του Δία. Υπέρτατο σύμβολο θριάμβου της Γερμανίας ...η Στήλη της Νίκης (Ζίγκεσζόυλε), που είναι μια εντυπωσιακή ελληνική φτερωτή Νίκη.
Αποτέλεσμα εικόνας για η Στήλη της Νίκης (Ζίγκεσζόυλε)



 Αποτέλεσμα εικόνας για .η Πύλη του Βρανδεμβούργου

Υπέρτατο σύμβολο της εξουσίας της Γερμανίας ...το Ράιχσταγκ, το οποίο είναι χτισμένο σε καθαρά ελληνικό ρυθμό. Υπέρτατο μνημείο της Γερμανίας ...η Πύλη του Βρανδεμβούργου, η οποία απλά είναι ένα αντίγραφο των Προπυλαίων του Παρθενώνος με μια ελληνικότατη "Νίκη" να αποθεώνεται πάνω σε ένα ρωμαϊκό τέθριππο άρμα, φέροντας το σύμβολο του Διός. Υπέρτατη πολιτισμική "βιτρίνα" της Γερμανίας ...το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βερολίνου ...σε καθαρά ελληνικό αρχιτεκτονικό ρυθμό με εκθέματα ωραιότατα "δάνεια" από την Ελλάδα. Υπέρτατο "εργαστήριο" τέχνης της Γερμανίας ...η όπερα της Φρανκφούρτης ...στον ελληνικό ρυθμό, που επέβαλαν τα ήθη των Γερμανών φιλόμουσων. Υπέρτατος πνευματικός στόχος για τους Γερμανούς πνευματικούς άνδρες ...η άπταιστη γνώση της ελληνικής γλώσσας και η δυνατότητα ανάγνωσης των Επών στην αυθεντική τους μορφή. Μεγαλύτερος πνευματικός άνδρας της Γερμανίας ...ο Γκαίτε, ο οποίος στην εποχή του υπήρξε ο βασικότερος εκφραστής και φορέας του ελληνικού πνεύματος στην Κεντρική Ευρώπη. Μεγαλύτερος φιλόσοφος της σύγχρονης Γερμανίας ...ο Νίτσε, ο οποίος υπήρξε ένας από τους φανατικότερους αντισημίτες Φιλέλληνες της παγκόσμιας ιστορίας.

 Οδυσσέας Ανδρούτσος

 Οδυσσέας Ανδρούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: