Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ


 

Σήμερα ο παγκόσμιος πληθυσμός των ανθρώπων που ζουν στη Γη υπολογίζεται στα 7,8 δισεκατομμύρια σύμφωνα με την μέση εκτίμηση του ΟΗΕ. 
Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν ότι η σημερινή αύξηση πληθυσμού και η συνακόλουθη αύξηση στη χρήση φυσικών πόρων συνδέεται με κινδύνους, τόσο για το οικοσύστημα όσο και για το μέλλον μας.
1900 :ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν στα 1,6 δις, το 1960 ήταν στα 3,0 δις και το 2020 έφτασε στα 7,8 δις, παρουσιάζοντας έναν πενταπλασιασμό (1,6X5) τα τελευταία 120 χρόνια του 17.000 ετών πολιτισμού μας
Δυστυχώς, τα παρόντα μοντέλα ελέγχου του ανθρώπινου πληθυσμού δεν δείχνουν να μας οδηγούν προς τη μείωση.
Μόνο μία πανδημία, σαν την μεγάλη επιδημία της πανούκλας του 14ου αιώνα και του μεγάλου λιμού των ετών 1315-1317 θα μπορούσε να επιφέρει σήμερα αυτή την επιθυμητή μείωση. 
Και τι καλύτερο από μία ελεγχόμενη τεχνητή πανδημία που μάλιστα θα προκαλούσε και την στείρωσή μας! Είναι όμως ο Covid-19 αυτή η εργαστηριακή λύση ενός ανέντιμου ολοκληρωτικού τρόπου μείωσης της μάζας που θα αφήσει τα κατάλοιπά του και στις επόμενες γενιές της ανθρωπότητας;
Όμως, χρειάζεται ο πλανήτης επειγόντως «άδειασμα»; 
Σίγουρα ναι, κι αυτό είναι ένα παλιό νέο που γράφεται εδώ και δεκαετίες σαν προειδοποίηση στους μυστηριώδεις κατευθυντήριους λίθους της Τζώρτζια των ΗΠΑ.
Όλα ξεκινούν τον Ιούνιο του 1979, όταν ένας εξαιρετικά κομψός γκριζομάλλης κύριος με ένα πανάκριβο κουστούμι φτάνει στην περιοχή της κομητείας Έλμπερτ στην πολιτεία της Τζώρτζια και αναζητά εταιρεία με γρανίτες. 
Καταλήγει στην εταιρία «Έλμπερτον» και συστήνεται ως R.C. Christian.
Εξηγεί στον διευθυντή της εταιρείας, Τζο Φέλντι το μεγαλεπήβολο σχέδιο του με τις λίθινες στήλες κι όπως ήταν φυσικό, ο διευθυντής τον θεωρεί τρελό.
.Στις 22 Μαΐου του 1980, παρουσία περίπου 100 ατόμων γίνονται τα αποκαλυπτήρια. Το έργο είναι αστρονομικά ευθυγραμμισμένο, περιέχει μια κεντρική στήλη περίπου έξι μέτρων με τέσσερις πλάκες 100 τόνων γύρω της που φέρουν τις 10 εντολές μιας νέας τάξης πραγμάτων χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Κινέζικα, και Ρώσικα) και σαν κορωνίδα πάνω τους μια πλάκα σε σχήμα παραλληλόγραμμου που φέρει ένα μικρότερο μήνυμα σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά. Το
1) Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500 εκατομμύρια, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
2) Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
ενώ η τρίτη για μια κοινή γλώσσα παρέπεμπε στην παγκοσμιοποίηση. 
Ήδη θα παρατηρείτε πως την επίτευξη των 3ων παραπάνω εντολών θα μπορούσε να επιτύχει ένας θανατηφόρος ιός, όπως ο Κορονοϊός στη περίπτωσή μας: 1ον με άμεση μείωση πληθυσμού, με εκκαθάριση όσων δεν είναι υγιείς (ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα και ηλικιωμένους). 2ον με έλεγχο της αναπαραγωγής με ολιγοσπερμία μετά τη νόσηση από Covid-19 και 3ον με μία ένωση όλων των κρατών κάτω από τη σκεπή των φαρμακευτικών εταιριών για την αντιμετώπιση ενός αόρατου εχθρού που στο τέλος θα νικηθεί βάζοντας την επιθυμητή πλειοψηφία της μάζας κάτω από την ταφόπλακα.
Το μέλλον φίλοι μου φαντάζει αρκετά δυσοίωνο για εμάς και τους απογόνους μας, ή όσους επιβιώσουμε από αυτή τη κατάσταση, φυσικά αν όλα τα παραπάνω έχουν λογική και ο Κορονοϊός είναι το προϊόν ενός απάνθρωπου σχεδίου για την ρύθμιση του παγκόσμιου πληθυσμού που πρέπει να έρθει εις πέρας θα αποτελέσει την ταφόπετρα της ανθρωπότητος.
Πηγή grdiscovery

Δεν υπάρχουν σχόλια: