Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

… „παραχωρούνται„ 24+2 νησιά του Αιγαίου για 149 χρόνια, έναντι 156,45 δις. € (χρέους) ....!



Στην Ελλάδα της μνημονικής κατοχής οι συμπεριφορές των τροϊκανών θυμίζουν αντιλήψεις και προκαταλήψεις μιας άλλης βάρβαρης εποχής, της ναζιστικής κατοχής της περιόδου 1941-44. Στόχος των Γερμανών είναι να γίνει αποδεκτή από την Ελληνική κυβέρνηση, η εξεφτελιστική και ταπεινωτική συνάμα λύση, που θα της προτείνουν το 2022/23 προκειμένου να αντιμετωπιστεί δήθεν ολοκληρωτικά το αέναο, δημόσιο χρέος. 

«Κύπρο της Ιβηρικής χερσονήσου» ονόμασε η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας το πρότζεκτ «Καταλονία», όπου συμμετείχαν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες μαζί με τις 577 γερμανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκεί με στόχο, την ανεξαρτοποίηση της Καταλονίας κατά τον ίδιο τρόπο, που την επιδιώκει από καιρό η χώρα των Βάσκων.

«Χόνγκ Κόνγκ του Αιγαίου» ονομάζεται το νέο πρότζεκτ της Γερμανικής κυβέρνησης, στο οποίο συμμετέχει σύσσωμη η Γερμανική ελίτ, Βertelsmann, A. Springer, Siemens, EON, DHL, Lufthansa, Commerzbank, Bayer, RWE, Dt. Post, Allianz, Münchener Rück, Roland Berger και πολλοί άλλοι.

Δεν βιώνει τυχαία, την τελευταία 10-ετία, ο Έλληνας στην χώρα του μια ανελέητη φοροσφαγή, ένα υψηλό κόστος ζωής, τον αφανισμό της μεσαίας τάξης, την διάλυση των θεσμών, των υποδομών και της κοινωνικής συνοχής, την καταστροφή των παραγωγικών γραμμών, το ξεπούλημα της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας, τον βιασμό του Συντάγματος, την εφαρμογή κατοχικού δικαίου, την αλλοίωση της ιστορίας του, την λοιδορία της πίστης του και τον βίαιο εποικισμό συγκεκριμένων νήσων του Αιγαίου και πόλεων της ενδοχώρας που όλως τυχαίως συμπεριλαμβάνονται στους αλυτρωτικούς χάρτες των γειτόνων της πατρίδος μας. Το παιχνίδι είναι στημένο και οι ρόλοι καθορισμένοι, παίζεται δε εν γνώση και με την βοήθεια του καθεστώτος των Αθηνών, βλέπε, την εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση.

Τα γερμανικά ΜΜΕ πλάθουν πάνω στην εικόνα μιας «χώρας των 1000 νήσων», δίχως να αναφέρονται σε αυτήν με τ’ όνομά της. Μια απρόσωπη φωνή (Alexander Kluge ) συνομιλεί με έναν δήθεν, κατ’ όνομα, «Έλληνα» ( Dr. Ioannis Zelepos …. γέννημα θρέμμα Γερμαναράς του κερατά ) που παρουσιάζεται ως «νεογραικολόγος» και «βυζαντινολόγος». Αυτός είναι ο «Έλληνας», made in Hamburg, που  λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους, ακριβώς όπως θέλει να τ’ ακούσει ο μέσος Γερμανός αναγνώστης της Bild Zeitung μαζί με την/τον κάθε Ρεπούση, Φίλη, τους εθνομηδενιστές και Τουρκολάγνους που ηδονίζονται όταν βλέπουν την Ελλάδα στα τέσσερα!

Τί συνέβη ....! Η Γερμανική κυβέρνηση χρηματοδότησε (2015) την δημιουργία κάποιων τηλεοπτικών ντοκυμαντέρ, επειδή ήθελε να περάσει ένα μήνυμα στην κοινή γνώμη της χώρας της. Τα ντοκυμαντέρ αυτά έπαιξαν στα Γερμανικά κανάλια και παρουσίασαν μια διαφορετική Ελλάδα, του τύπου δεν υπάρχουν γνήσιοι Έλληνες αλλά μπασταρδεμένοι. Καταργούνται τα Ελληνικά τοπωνύμια, το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και η τοπογραφία του τρόμου και αντικαθίστανται από γερμανοειδή γκρίκλις που διηγούνται ιστορίες για αγρίους και μισέλληνες όπως ....:

 "..... μόνο επί τουρκοκρατίας έζησε η Τριπολιτσά τις δόξες της ή .... ότι μάταια προσπάθησαν οι Βαυαροί να εισάγουν τον πολιτισμό στην χώρα ενώ .... Έλληνας δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας «μπάσταρδος» των ρωμαίων, των σλάβων, των αλβανών και των τούρκων που δεν χάνει ευκαιρία χωρίς να προσπαθήσει να ιδιωποιηθεί την ιστορία, την δόξα και τους κόπους των «άλλων», όπως λ.χ. των «Μακεδόνων», των «Χριστιανών» και των «Βυζαντινών».  Ο Έλληνας υπήρξε πάντα τέλειος ως δούλος, συνεχίζει ακάθεκτος ο Δρ. Ζελεπός, του Ρωμαίου, του Βυζαντινού, του Αλβανού, του Σλάβου, του Τούρκου ή του Ενετού  αφέντη του". 

Εμφανίζεται λοιπόν ένας «¨Ελληνας» από το Αμβούργο, που σαν καλός Γερμανός, υπηρετεί πρώτα την θητεία του στην Bundeswehr πριν σπουδάσει νεογραικολόγος /βυζαντινολόγος, ώστε να 'χει το άλλοθι του σπουδαγμένου, όταν δίνει φιλί ζωής στην πιο πρόστυχη θεωρία που έγινε ποτέ από ιστορικό, στις θέσεις του Jakob Phillip Fallmerayer σχετικά με την εθνογένεση και την ίδρυση του Νεοελληνικού κράτους μετά την Επανάσταση του 1821. Ο «¨Ελληνας» εξ Αμβούργου, που είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις θέσεις της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης αλλά και μ’ αυτές της αντίστοιχης βαυαρικής, δηλώνει στην καταγωγή Ικαριώτης, τονίζει μεν με έμφαση ότι το νησί είναι από το 1912 ανεξάρτητο κράτος, ξεχνά όμως να πληροφορήσει το κοινό του ότι  η Ικαρία ανήκει στην Ελλάδα. Tην τελική ερώτηση δε, .... ποια συγκεκριμένη περιοχή θα μπορούσαν να αναλάβουν ως ενέχυρο, σε βάθος χρόνου και από κοινού, Ευρωπαϊκή Ένωση και δανειστές μαζί, ο «Έλληνας» Dr. Ioannis Zelepos , φάνηκε πολύ διαβασμένος, απαντώντας εν ριπή οφθαλμού:

« Είναι τα νησιά του Αιγαίου που εμφανίζονται στους ναυτικούς χάρτες των τελευταίων 2.100 χρόνων που έχουν να επιδείξουν μόλις λίγες δεκαετίες υπό Ελληνική διακυβέρνηση. Είναι η Λέσβος, η Χίος και οι Κυκλάδες. Οι Κυκλάδες ήταν πάνω από 300 χρόνια υπό Ενετική και πάνω από 400 υπό Τουρκική κατοχή. Η Ε.Ε. θα είναι σε θέση να κάνει θαύματα στην περιοχή, αφότου αναλάβει την διακυβέρνησή της. Οι κάτοικοί των νήσων αυτών αναμένεται να αντιμετωπίσουν θετικά μια αλλαγή στην διακυβέρνηση του «τόπου» τους».

Τη γνώμη του Γερμανού Δρ. Ζελεπού συμμερίζονται σήμερα απόλυτα οι Γερμανοί, δεν το κρύβουν άλλωστε και απ' ότι φαίνεται, έχουν βάλει μπρός για να την υλοποιήσουν στο εγγύς μέλλον, αφού εμείς, που δηλώνουμε "Έλληνες", όχι μόνο αδιαφορούμε παντελώς αλλά αρνιόμαστε κιόλας να αντιδράσουμε! Λαός και χώρα υπό γερμανική κατοχή.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!
                                                                                                                                                                 
Νέα Φιλική Εταιρεία



ΥΓ.: .... για τους εξυπνάκηδες, τους άπιστους ή και τους συνωμοσιολόγους: " 10 vor 11 " dctp , RTL TV, 05.01.2016, 00.30 (MEZ) πμ. " Das Land der 1000 Inseln " .... Στα σκαριά ευρίσκονται και άλλες εκπομπές όπου θα συμμετέχουν και άλλοι "δημιουργοί". Εκτός του RTL εκπέμπονται οι ίδιες εκπομπές παράλληλα και στα κανάλια SAT 1, Kabel 1, Pro 7, VOX, n-tv, Phönix κ.α.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: