Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ



Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω για την κατάσταση στην Ελλάδα (Hellas) τα σπίτια μας είναι από εμάς για απλήρωτους φόρους 300 ευρώ, το 30 % δεν έχουν δουλειές, τα παιδιά μας λιποθυμούν από την πείνα, χιλιάδες έχουν αυτοκτονήσει, οι επιστήμονες έχουν φύγει Στο εξωτερικό για να αναζητήσουν θέσεις εργασίας, χιλιάδες και χιλιάδες ισλαμιστές χωρίς έγγραφα ταυτότητας εισβάλλουν στα σύνορά μας (αυτοί είναι ατσάλι, βιασμοί και δολοφονίες) και εκατοντάδες μκο που τρέχουν από τον George Soros ενεργούν σαν να έχουν τη χώρα μας και να αψηφούν τους νόμους μας. Η κυβέρνησή μας είναι ένα μάτσο προδότες που δεν τολμούν να βγουν χωρίς βαριά αστυνομική προστασία. Το 2015 το δημοψήφισμα ήταν 62 % όχι στην εε και το μετέτρεψαν σε ναι! 
Τους αγόρασε ή τους εκβίασε! Προσπαθούν να πουλήσουν την ιστορία μας-τους προγόνους μας-τα σύνορά μας-τον πολιτισμό μας. Η Μακεδονία είναι η Ελλάδα και όλοι οι Έλληνες διαμαρτύρονται κάθε μέρα έξω στους δρόμους, και είναι βάναυσα και ψέκασε με επικίνδυνα χημικά! 
Η ΠΓΔΜ είναι μια ψεύτικη χώρα που κατασκευάστηκε το 1945, και το όνομά της ήταν vardarska μπανόβινα. Ρίξτε μια ματιά στους χάρτες και τις σφραγίδες τους (θα μπορούσαν να ονομάζονται "Δημοκρατία των Βαλκανίων") δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ονομαστεί Μακεδονία! 
Όλοι οι ιστορικοί / αρχαιολόγοι το γνωρίζουν αυτό! Έχουμε επίσης πολύ σοβαρά προβλήματα με την Αλβανία και την Τουρκία. Δεν θα αφήσουμε ποτέ την ιστορία μας που πάει πίσω χιλιάδες χρόνια και που έδωσε επιστήμη, τέχνες, φιλοσοφία σε όλους σε αυτόν τον πλανήτη! 
Όλες οι γλώσσες είναι γεμάτες ελληνικά λόγια, όλα τα μουσεία είναι γεμάτα ελληνικά αριστουργήματα, όλα τα univercities είναι γεμάτα ελληνική σκέψη! 
Ό, τι κι αν κάνεις, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υπερασπιζόμαστε τη χώρα και το έθνος μας! 
Το έχουμε συνηθίσει, η ιστορία μας είναι γεμάτη ήρωες, σε σώσαμε τόσες φορές από τον εχθρό, θα το κάνουμε για άλλη μια φορά! Είσαι είτε μαζί μας είτε εναντίον μας! 
Είσαι είτε στα δεξιά είτε στη λάθος πλευρά! 
Μην συμμορφωθείτε με αυτό το έγκλημα, να σκούπισμα την Hellas από το χάρτη!

Μετάφραση Google

Ιωαννα Μαγκλιβερα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: