Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025

Οι άμεσοι κίνδυνοι από την κατανάλωση των μεταλλαγμένων τροφίμων σύμφωνα με την έκθεση του Ιατρικού Συλλόγου της Θεσσαλονίκης

 Υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα: Oι κίνδυνοι για την υγεία και πως μπορείτε να  τα αναγνωρίζετε - Food For Health

Οι άμεσοι κίνδυνοι από την κατανάλωση των μεταλλαγμένων τροφίμων σύμφωνα με την έκθεση του Ιατρικού Συλλόγου της Θεσσαλονίκης είναι η εξάρση των αλλεργιών , η αύξηση της αντίστασης των μικροβίων στα αντιβιοτικά και η παραγωγή τοξικών ουσιών στον οργανισμό.
Εκτός από τα μεταλλαγμένα τρόφιμα ,φυτά ,και ζώα ,
η μετάλλαξη γνωστή και σαν κλωνοποίηση επεκτάθηκε στον άνθρωπο , για να τον θέσουν σε απόλυτο έλεγχο και αχρηστεία!!
Ο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ!!
Οι επιστήμονες γενετικής της Νέας Τάξης έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν γονίδια σε φυτά και ζώα και σε συνδυασμούς που δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.
Σήμερα οι καταναλωτές σιτίζονται με κρέατα από ζώα τα οποία τρέφονται με αντιβιοτικά και ορμόνες.
Με δημητριακά ραντισμένα με εντομοκτόνα .
Με κονσερβες ακτινοβολούμενες με ραδιενέργεια για την αποστείρωση της συντήρησή τους, και με τρόφιμα με συντηρητικά που είναι καρκινογόνα!!
Ακόμη και στις νάιλον σακούλες τροφίμων και σε σαμπουάν ανακαλύφθηκαν καρκινογόνες ουσίες.
Στην κλωνοποίηση καταργείται η μοναδικότητα και ο άνθρωπος μετατρέπεται σε είδος μαζικής παραγωγής με προκαθορισμένη προσωπικότητα και χαρακτηριστικά!!
ΕΝΩ , ΛΟΙΠΟΝ ,ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΈΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΈΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΤΟΥΣ,
Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: