Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ -ΑΠΘ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ !!!



Ο, ΠΑΝΤΑ ΆΞΙΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΖΟΓΛΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ, ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΆ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ'', ΧΟΡΗΓΟΣ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉΣ ΕΚΔΉΛΩΣΗΣ, Η ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ ''ΟΔΕΤΤΗ ΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ Α.Ε. ! ! !

 Η φιλαρμονική ορχήστρα πνευστών του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, αποτελείται από 60 εθελοντές μουσικούς και με ένα 20μελές φυτώριο !!!







 Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΉ ΟΡΧΉΣΤΡΑ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΉΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ !!



 Η χορωδία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, αποτελείται από 50 μέλη ! ! Την χορωδία διευθύνει ο Κύριος Νίκος Χρυσοχόου. Στο πιάνο συνοδεύει η Κυρία Βιολέτα Ερμείδου.
 Τέλος, απολαύστε ένα μικρό δείγμα από την Φιλαρμονική του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, μαζί με την Χορωδία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, που διευθύνει ο Αρχιμουσικός Χρυσοστόμου Νικόλαος ! ! !
http://youtu.be/ulVzJdHsBKs


Εικόνες από την παλιά Μενεμένη διακοσμούσαν την είσοδο της αίθουσας τελετών του Αριστοτελείου,  οι οποίες φέρναν μεγάλη συγκίνηση στους παλιούς που έζησαν εκεί ν την εποχή...! !




ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕ : http://youtu.be/RsL0yusi_Vc

            npazaitis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: